miercuri, 15 aprilie 2009

Cu o floare se face primavara totusi ;)



E un banc....cand e s-ai noroc, ai pana la capat :D ... acelasi lucru e valabil si in sens invers ... si sunt momente cand orice ai face parca tot universul e pornit impotriva ta ... si poti sa stai si in cap, ca tot nu scapi :))

Dar trebuie atat de putin sa simti ca toata lumea e a ta, un zambet, o zi mai insorita, si gata ... you're on top of the world :))
Dintr-odata ai energie pentru 1000, ai idei nebanuite, ganduri de duca, senzatie de libertate adevarata, simti din nou ca viata merita traita la intensitate maxima, si asa cum natura revine la viata dupa o iarna rece, asa revenim si noi la o placere de a trai din nou orice clipa, dupa care tanzeam cu fiecare fibra din trupurile noastre obosite de stres si de deprimarea iernii.

Bun venit Soare, readune caldura si energia ta in suflete, si fa-ne sa zburdam liberi ca manzii pe pajistea verde, sa uitam pentru un timp de griul din inimile noastre si sa imbratisam cu nesat albastru senin al cerului si culorile bogate ale curcubeului dupa o ploaie sanatoasa de vara !

S-aveti un Paste Fericit, senin, linistit si sa va bucurati din plin alaturi de familie si prieteni !

Speedy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu